2023-05-04 82 浏览
平时好少会去坚尼地城 难得今日出开去 梗系要简间高质嘅餐厅食饭😍🍀特选"真"龙虾汤店员系我地面前摆碟 摆放好龙虾肉后 再倒上热辣辣嘅龙虾汤🦞 除左视觉上嘅享受 仲闻到好香嘅气味 饮落味道好浓郁🤩🍀清酒煮纽西兰蚬蚬冇沙 口感柔软有嚼劲 加埋清酒烹调 令到鲜味更加突出🍶🍀酸甜香梅芝麻汁鸡翼鸡翼好大只 煎到香脆可口 而且芝麻味道好浓郁 配埋梅味几特别 第一次食到依种口味🫣🍀精选牛肉汉堡牛肉简左五成熟 口感松化 肉汁鲜嫩🐮 加埋烤香左嘅大啡菇 芝士🧀️ 烟肉🥓 令到味道更加浓厚🍔 配上新鲜蔬菜🥬 蕃茄🍅 增加口感层次感🤤 粗薯条嘅份量都吾少 好够饱🍟🍀牛肝菌杂菌意大利饭意大利饭嘅烹调时间岩岩好 软硬口感恰到好处👍🏽 饭粒外部柔软 而中间仲有少少咬口 同时吾会太生太硬☺️ 牛肝菌味道香浓得黎又吾会太咸 够晒入味😉🍀酥皮芒果拿破仑必叫甜品之一 拿破仑好新鲜🥰 饼皮酥脆 配埋鲜甜芒果🥭 系好出色嘅拿破仑🤩🍀黑朱古力心太软心太软同样整得好好👍🏽 外部松软 吾会好硬 一切开 朱古力有好明显嘅流心效果🍫 配埋雪糕中和返甜味 加埋一冻一热嘅配搭 冇得输🍦🍀朱古力曲奇奶昔曲奇味道浓郁 岩晒钟意浓味野嘅我😉

🍀特选"真"龙虾汤

🍀清酒煮纽西兰蚬