2017-08-02 385 浏览
今次见到呢间餐厅有日式又有韩式嘅放题,而且晚市黎讲价钱唔贵,所以决定入去一试。一入去就见到好多饮品选择,纸包同罐装都有,而且仲有韩式可乐拣添!我地两个人食就可以有一个部队锅,个汤底芝士味浓郁而且带点辣味,食极都好开胃哟~~呢个刺身真系好多种类,每样都四块以上,剩系计虾都有三种,仲有三文鱼, 希灵鱼,鲍鱼,生蚝...全部刺身都好鲜甜,个生蚝带点海水味但系一d都唔腥!我地特登叫咗d特别嘅寿司食,有软壳蟹有炸虾有芝士烧三文鱼...卖相已经好吸引,食落去好有层次感,寿司饭嘅软硬度适中,加埋酱汁可以话系完美我地之后仲叫咗好多好多野,我最欣赏嘅就系有芝士嘅野,有芝士焗蚝,芝士焗元贝,仲有芝士焗开边虾,d野食一黎到我已经闻到浓浓嘅芝士味,望落去就已经好想食,食落去d芝士一d都唔油腻仲好香,而且唔苏添😋甜品有奶冻同雪糕等等,职员见到我地系情侣仲送咗朱古力macaron,外脆内软仲有好浓嘅朱古力味,可以话为呢餐放题画上完美嘅句号!餐厅环境方面,座位都好宽敞好舒服,两个人可以坐到两张枱,好多碟野食都摆得晒。今次两个钟放题可以话系好充足,因为d野食黎得好快,以我地普通嘅食野速度,未到两个钟已经差唔多饱噜~职
饮品柜

部队锅

刺身

寿司

职员嘅服务都好好,好有礼貌之余佢地收放题纸都收得好快,可见职员人数充足。记得有一次佢地漏咗单追番,五分钟内已经送上食物,所以我地佢地都好满意。

而今次二百几蚊就可以食到咁多野,仲要环境服务都咁好,所以下次食放题都会再来一试!
2017-08-01
饮品柜