由于依加禁晚市堂食,唯有日头揾好野食啦😚😚今日去开依头行街,见到依间餐厅好有情调!!好啦。。。 一于入去试一试,填饱个肚先😋😋入到去坐,成间餐厅既感觉好有美式风格,座位半开放式排列,枱同枱之间唔会好迫,好chill既感觉!🍁🍁🍷🍷加埋就快新年,有d新年装饰,中西合璧🧨🧨我知道依间平时晚上爆满,基本上好难等到位!!我哋一坐低,侍应好细心讲解今日有咩好食👍👍样样都好想食,都唔知食咩好!!😂😂最后,叫左lunch set青酱烩意大利饭🥒🥬同埋炭烧纽西兰肉眼扒5成熟🥩🥩而野饮叫左伪鸳鸯(原味),依杯野佢参考左茶餐厅既concept去做出黎!哇😍😍有惊喜!!如果好钟意朱古力🍫🍫既人士一定要饮下!!超浓郁🥤🥤,因为佢d冰系用咖啡去制成,唔会令冰溶后,朱古力味道变淡👍👍比专门咖啡连锁店更好饮🤩lunch set 有餐汤(甘笋南瓜汤)、沙律🥗、牛角包🥐!!个汤好浓呀!!饮得出系新鲜打成😊😊终于上主菜啦!!劲期待😍😍依个青酱烩意大利饭,好好味👍食完一啖,会再想食!佢既味道好清新同好浓既cream, 芝士同蔬菜mix既味道,好有层次!!而肉眼扒望落去已经好吸引!!摆盘好精致😘食落去好腍好浓既牛味🥩🥩佢配埋

我知道依间平时晚上爆满,基本上好难等到位!!

终于上主菜啦!!劲期待😍😍

而肉眼扒望落去已经好吸引!!摆盘好精致😘食落去好腍好浓既牛味🥩🥩佢配埋芦笋同薯仔🥔, 可以解一解腻!!

食完依两个lunch set,好满足!!
2022-01-20
  • 南瓜汤