2022-01-24
豊胜手丼🍱📍 铜锣湾登龙街18号v Point 地下3号舖┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉今日要介绍既,就系位于铜锣湾,卖日式海鲜丼既居酒屋🏮, 一入到嚟呢间铺,就有d 似去左日本🇯🇵居酒屋既感觉😮💨。 真系好想疫情快d 过去⋯⋯⋯好想去旅行🧳🌟大吞拿鱼寿司 $68 /一件系几好味既,有种入口即溶既感觉。🌟丰盛刺身盛合 $298我最钟意就系个虾刺身 同埋海胆,个海胆真系好正🤩, 另外所有刺身都好新鲜。🌟 丰盛寿司盛盒 $268呢个都ok 既, 不过对于我,好似件件寿司都差唔多🤣 讲唔出有咩特别。🌟鲜渍丼 $268我觉得呢个抵食呀😂, 有三文鱼酱油渍、油甘鱼酱油渍、赤身酱油渍、赤海虾🦞同埋 三文鱼籽,另外呢个系set 餐,有配汤、豆腐同沙律🥗, 加多$20 仲可以追加小食,有吉列炸蚝 2只。🏮由于疫情,堂食会有8折👍🏻😌整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
📍 铜锣湾登龙街18号v Point 地下3号舖
┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
🌟大吞拿鱼寿司 $68 /一件
系几好味既,有种入口即溶既感觉。
🌟丰盛刺身盛合 $298
🌟 丰盛寿司盛盒 $268