餐厅: 鳴虎
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-16 30 浏览
发掘到一间低调高质拉面店🤩呢间餐厅位置唔多 有一排Bar 台 好有日式拉面小店既感觉😆🍜黑鸣虎拉面 - 博多黑蒜油拉面黑蒜油系我每次食拉面必点既一款因为好钟意黑蒜油够香够浓😍呢到既黑蒜油汤底好浓郁 香蒜味十足!👍🏼两块日式叉烧都好好味😋 肥瘦适中拉面煮得刚好 不太淋有咬口 系我钟意既口感💕仲有一定要赞既系佢既流心蛋原只上!🥳仲有葱花同黑木耳系多到满泻咁济🤣超级足料啊!🍜赤虎拉面 - 特浓辛口拉面另外挑战左辣既特浓辛口拉面🔥🔥汤底睇落已经好红😆 都真心辣架 食得辣嘅朋友先好点啊🤪辣汤底令成碗拉面好惹味😋仲有配料都系一样咁多 食到好多层次!肉饺子🥟饺子煎得好脆卜卜 咬落去好多肉汁点饺子醋酸酸地好好食😋😋😋

发掘到一间低调高质拉面店🤩

呢到既黑蒜油汤底好浓郁 香蒜味十足!👍🏼
两块日式叉烧都好好味😋 肥瘦适中
拉面煮得刚好 不太淋有咬口 系我钟意既口感💕
仲有一定要赞既系佢既流心蛋原只上!🥳
仲有葱花同黑木耳系多到满泻咁济🤣超级足料啊!

🍜赤虎拉面 - 特浓辛口拉面
另外挑战左辣既特浓辛口拉面🔥🔥
汤底睇落已经好红😆 都真心辣架
食得辣嘅朋友先好点啊🤪
辣汤底令成碗拉面好惹味😋
仲有配料都系一样咁多 食到好多层次!

肉饺子🥟
饺子煎得好脆卜卜 咬落去好多肉汁