2023-08-23
铜锣湾嘅🌟串カツ専门店🌟,主打🏯日本大阪炸串!店舖由🇯🇵日本人主理,🍤炸物出品极为高质,仲会不定期推出限定菜式👍🏻!🔥Deep Fried Eel & Summer Vegetable with Miso Glazed $128期间限定嘅🔥吉列炸物拼盘!以🍆矮瓜嘅外皮承载,睇得又食得!吉列层做到薄而香脆,完美咁包住🍆食材,野菜类🍠炸到外脆内Juciy,🐟鳗鱼鲜味香郁!呢个拼盘真系不得了,要大力推介🥳!♨️Tomato Tonkatsu Nabe $320同样系期间限定,🗾九州嘅名物牛肠锅!我哋拣咗🍅蕃茄猪骨汤底,汤底吸收晒🥬菜甜同埋牛肠嘅油香🤤,变得份外圆润甜美!牛肠外层超肥美💦,肠身爽口,又一必食推荐👏🏻!🐟Tuna Tartare $98软绵可口嘅🐟吞拿鱼他他,加埋薄脆嘅🥖多士,perfect👏🏻!🐙Omelette Tako Yaki with Melty Cheese $48高质嘅🐙章鱼烧,加入有🧀拉丝芝士嘅奄列入面,变得份外滋味😋!🍣Lunch - JunG39 Sushi Set $199🌟串カツ🌟嘅Lunch Set都几抵玩,包🍣主食、🍲汤、🥗沙律、🥒前菜、同埋🥤饮品!主食
♨️Tomato Tonkatsu Nabe $320
🐟Tuna Tartare $98
🌟串カツ🌟嘅Lunch Set都几抵玩,包🍣主食、🍲汤、🥗沙律、🥒前菜、同埋🥤饮品!主食🍣寿司不乏贵价食材,包括🐟中拖罗、🐟拖罗蓉、🪸海胆、🐟三文鱼籽等,颇为新鲜✨!
🍺Frozen Beer $68/$48
有多款口味嘅🧊Frozen麒麟生啤🍺,蜜柑🍊口味酸爽甘香,蜜糖🍯口味甜美怡人,跟餐仲要平廿蚊!