2024-06-09 54 浏览
🏡店舖光猛,木及绿植做装饰,店内冷气充足,地面干净! 一个价钱,两种体验✌🏻,除了牛板腱火锅放题外, 还有辣度可选的鸡煲任食!😯虽然只有90分钟用餐时间但包你已经觉得值回票价非常满足😋🥘泰式鸡煲带少少酸甜味 无出面食嘅咁咸鸡件都算新鲜无雪藏味呢度只提供鸳鸯锅,鸳鸯锅底唔洗加钱,冬荫功汤酸酸辣辣🌶️有椰奶香,呢个餐嘅肉有牛板腱、牛胸爽、西班牙猪肉、醉鸡件,仲左次一级的卡乐beef,两款牛肉都有食,但我就觉得牛板腱😋😚😚好食啲,无咁肥同牛味浓啲😋,冬荫功牛板腱简直一流🥘椰汁鸡汤我个人比较喜欢椰汁鸡汤,几欣赏个椰汁鸡汤酸中带甜,酸酸辣辣的很清爽开胃👍🏻👍🏻👍🏻,用嚟烚猪肉好夹,但有人喜欢清汤,更能体现食物原味道! 除左火锅外 餐厅仲提供左鸡煲同各式各样嘅熟食😆唔单止丰富左火锅嘅口味🍡亦都为用餐体验增添左更多乐趣我地叫左牛肉同鸡肉串烧🍢出面仲有自助吧都好吸引架 所以都攞左几款小食试下🤤木瓜沙律清新爽口 泰式凤爪多汁 🍱炸鸡翼够酥脆火锅嘅各种蔬菜、丸类、芝士肠、炸鱼皮、响铃🥟等应有尽有一路食小食又一边打边炉真系食到你呕😆火锅料 refill得快👍更有各种口味嘅雪糕雪条可供选择饮品都好多款🤩梳打、茶
🏡店舖光猛,木及绿植做装饰,店内冷气充足,地面干净!
虽然只有90分钟用餐时间但包你已经觉得值回票价非常满足😋

唔单止丰富左火锅嘅口味🍡亦都为用餐体验增添左更多乐趣
我地叫左牛肉同鸡肉串烧🍢
出面仲有自助吧都好吸引架 所以都攞左几款小食试下🤤
木瓜沙律清新爽口 泰式凤爪多汁 🍱炸鸡翼够酥脆
火锅嘅各种蔬菜、丸类、芝士肠、炸鱼皮、响铃🥟等应有尽有
一路食小食又一边打边炉真系食到你呕😆
火锅料 refill得快👍