餐厅: 大家樂
资讯:

2019-11-16 164 浏览
都市中的特惠扒餐 🥩.我好钟意周围揾呢个优质扒餐 其实香港有好多小餐厅 甚至快餐店 都有好多优质扒餐 👍.今次我就去是超平民嘅大家乐 😂呢个叫蜂蜜鸡什扒餐 😮.有鸡扒 猪扒 司华力肠同埋酥皮汤🤤.其实呢啲集扒餐系我嘅童年回忆嚟㗎 细个同屋企人去快餐店食 仲要可以食酥皮汤已经好开心 😂😂你问我个餐系咪好高质就一定唔系 不过份量其实都好足够 我同男朋友一人一个都食唔晒 比左d 野佢食😂😂.。依家download大家乐嘅Apps 做会员 仲可以储积分 同埋一成为会员就会送优惠券高达$20 🥳🙌.
都市中的特惠扒餐 🥩.
今次我就去是超平民嘅大家乐 😂
呢个叫蜂蜜鸡什扒餐 😮.
有鸡扒 猪扒 司华力肠同埋酥皮汤🤤.