2020-09-13 769 浏览
🍽616|麦子🌟环境:座位阔落,设计风格有型,一入去就见到大大只字写住醉生梦醒,就好似要提你入黎食好野就要尽兴,放低烦恼尽情食同饮麦子啤酒咁🤗!🌟汤底:鸳鸯沙牛汤底 $𝟽𝟾即系沙嗲汤底+牛骨清汤。牛骨清汤好清甜,清汤既好处系唔会抢左食物本身既味道!重头戏黎喇‼️就系个🌶沙嗲汤底!超超超浓郁既花生沙嗲味!虽然好重口味但好满足🤩🤩!食辣既你一定要试!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟安格斯横隔肌 $𝟺𝟾靓牛!好新鲜既牛肉,我自己最钟意系呢个部位,脂肪分布好平均,肉质好有口感!厚薄岩岩好,好岩打边炉。😍𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟美国天然肩胛翼板 $𝟺𝟾好新鲜!呢款牛相对薄啲,脂肪分布都平均,同埋会滑啲。不过食落就无咁重牛味。𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎🌟麻辣牛肉饺 $𝟺𝟾超级好味‼️❤️但都超级辣🌶🌶!如果大中小辣咁比较会系中麻辣既程度,但我有啲朋友都顶唔顺🤣!爱辣之人一定要食,好味到一个人食6粒都无问题架!✌🏻𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟麦子既醉生梦醒啤酒 - 里香白兰 $𝟽𝟾啤酒系嚟自本土手工啤酒既品牌:麦子。我拣左只味道偏甜既里香白兰,麦味同果香都好重,对我嚟讲都系太甜,啤酒都系苦返啲先好饮😆。𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎最后两个人埋
🍽616|麦子

🌟环境: