2023-12-19 263 浏览
同朋友系附近食完晚饭,想再揾地方倾吓偈,于是系openrice揾到呢间cafe,俾佢既甜品经惊喜到。我哋叫咗甜品拼盘同蜜糖香草云呢拿梳乎厘班㦸。💜甜品拼盘 $108 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)拼盘上面有心太软、芒果拿破仑、焦糖炖蛋、朱古力蛋糕,非常适合有选择困难症嘅人士选择,同朋友一齐开心share。每一道甜品都非常之精致,味道可口。我最欣赏芒果拿破仑,芒果一啲都唔酸,酥皮可脆,食落层次丰富。整体性价比非常高$100有四款甜品,简直超值。💜蜜糖香草云呢拿梳乎厘班㦸 $88 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)梳乎厘班戟一上台已经惊艳到我们,班戟比平时嘅餐厅大一倍,口感绵密,倒上蜜糖,加上云呢拿酱,令人一试难忘。餐厅服务非常好,侍应表示他们做街坊生意,所以份量都特别大,希望这些小店可以继续支持下去。即使我哋叫埋饮品,一行五人,才六十零蚊,比起出边嘅甜品舖抵好多,仲可以坐耐啲,可以试很多款甜品。
💜甜品拼盘 $108 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)

2023-12-18
$65 (其他)
  • 甜品拼盘