2019-01-10
闺蜜book左呢间日式料理同我庆祝生日,一入到门口已经觉得好清静、好舒服😌虽然已经有打电话book,但系window seat已经full晒,只可以拣table同bar枱,今次拣左table枱。入到有张卡仔写住book枱人既名,连埋有件日本衫仔都几得意。呢到最出名就系美人锅,叫左$668既set餐,包左鸡尾酒、前菜、锅同甜品,另外再叫左个即切牛油果三文鱼salad。上菜其实都几快,大约十分钟就已经有个锅上黎,但系只有我地呢枱佢冇俾个配菜架我地睇,完全唔知道系咩样。等个汤滚左后,侍应会黎问你落唔落鸡,之后连埋配菜砌到靓靓甘,呢part做得不错👍🏻食呢个之前同时会有两个前菜,前菜个脆虾卷👍🏻👍🏻👍🏻外脆内软配埋调味真系不错,美人卷有d失望,似系春卷包住一堆野,个汁又抢晒味。最好既系呢间餐厅冇限时,中意坐几耐都得,我同朋友7点坐到9:20先离开,好岩倾计。美中不足系侍应态度有d差,朋友问餐既内容答得好hea, 同堆有被敷衍感觉。不过整体黎讲都系不错,好值得再食既一间餐厅👍🏻仲送会员卡可以换野食