2018-08-10
🥖越式面包 $40 第一次食越式面包 爱上左 焗到松脆嘅面包入面包住超多馅 好钟意札肉 肉松同鹅肝酱嘅味道 😋入面仲有好多芫荽同青瓜 不过我嫌𠮶阵味太青 所以挑走哂😹😹$40有咁丰富嘅馅真系好抵食😍-猪肉丸汤河$55\扎肉汤河$50 好大碗汤河煮到热辣辣😛个汤煮得好清啱晒我唔钟意太浓味 汤河系好滑又好多!猪肉丸大大粒同埋肉质结实弹牙 正呀😋扎肉肥瘦均称都好好味。-绿豆斑兰糕 $13本身想食芒果卷 但卖哂😩 就叫左绿豆斑兰糕,点知!!!超好食呀💚💚💚斑兰味好重 原来配埋绿豆系好夹架😇原粒绿豆好好咬口 😇-芒果沙冰 $30 呢杯芒果沙冰超浓芒果味 用左好多鲜芒果去整 又唔会太甜 我好怕D沙冰/奶昔系唔够冰涷 因为有好多餐厅都会无放冰入去搞 呢个涷既程度ok但如果放耐左都会唔够涷 如果加多D冰入去整会仲好味 !-食物质素好食过市面上好多越式餐厅😆会再来食呀😆如果系天后/砲台山返工返学黎食lunch岩哂~装修简单好食茶记咁但系座位唔会坐得逼 同埋闲日晚比较少人可以坐耐D 😁同朋友倾计倾左三个几钟 😂
猪肉丸汤河$55\扎肉汤河$50
绿豆斑兰糕 $13