2017-07-21 5670 浏览
今次去喱度其实系因为我地有个好好朋友不幸走左啦, 咁我地早上做完正经野, 朋友的老婆就话BOOK左喱度, 因为喱度系朋友生前成日都去的地方, 咁多年黎都系好钟意,  有好多回忆,  所以我地一班人想开开心心咁重温一下喱度的Cocktails 同Shooters 一向都正, 但最值得一赞的系, 一间咁历史悠久的酒吧竟然都有Craft Beer, 仲要系Young Master,  正正合我心意。另外, 我地其实叫左劲多野食, 除左图片入面见到ge, 其实仲有更多系已经去左我地的肚入面。Cooked food每样都整得好正, 我地一行有十几二十人, 所以真系叫左好多种小食, 其中一D 印度的小食例如Lamb Samosa, Tandoori Spiced Chicken Wing都非常推介, 仲有沙嗲串烧都唔错, 其实佢喱度中午仲有一D印度咖哩的lunch set, 我之前都有见到人地食, 个样都好吸引! 另外我地仲食左好多cold cuts, 全部都好好!! 当然价钱方面会比外面贵少少, 但一分价钱一分货, 十分推介钟意一边饮酒一边食小食同吹水的人黎!

另外我地仲食左好多cold cuts, 全部都好好!!