2022-12-13
呢度环境舒服😌、装修别具气派,仲有通爽放松露台位😃,加埋贴心亲切既服务,真系令人有种宾至如归嘅感觉呀^^💯我试咗~『🍽席前料理 一人前 HKD 1080』Teppanyaki Set (For 1 Person)🤗前菜 Appetizer芥末八爪鱼🐙:鲜甜味美既八爪鱼混合芥末后味道非常特别,令人胃口大开呀^^🤗日式茶碗蒸蛋 🥚Japanese Style Steamed Egg:蛋香嫩滑,蒸蛋吸收蟹汁后再配合埋上面蟹肉一齐食,真系鲜嫩幼滑没法挡^^🤗季节海鲜🐟Seasonal Seafood日本赤金鲷:师傅用(立鳞烧)方法处理,煎时用热油淋系鱼鳞上,令鳞片层层立起,美感十足。外脆内嫩加上海胆松露汁,令鱼既鲜味越级提升呀👍🏻🤗仙台产虎虾配虾乳意粉🦐Sendai Tiger Prawn with Spaghetti虎虾够大只,虾味浓郁,肉质鲜甜弹牙,再一啖虾膏一啖意粉咁食,真系特别滋味呀^^🤗南非鲍鱼🪹South African Abalone系鲍鱼表面划十字花刀,烧出嚟效果真系好靓,鲍鱼质感适中。加上蟹肉海苔汁两者结合浓香惹味,大赞。🤗熊本A5和牛薄烧🥩Japanese A5 Wagy
我试咗~『🍽席前料理 一人前 HKD 1080』
Teppanyaki Set (For 1 Person)
🤗前菜 Appetizer
🤗季节海鲜🐟Seasonal Seafood
🤗仙台产虎虾配虾乳意粉🦐
🤗南非鲍鱼🪹South African Abalone
🤗熊本A5和牛薄烧🥩
Japanese A5 Wagyu Beef Steak
油花比例、牛肉颜色同口感都好高质素。 和牛薄片包住季节菜苗一齐食, 口感清新香嫩,肉质细腻,入口即溶,真系一试爱上。
🤗静冈县银稚鱼炒饭🐠
Fried Rice with Silver Juvenile Fish
真系充满惊喜既炒饭呀。银稚鱼香脆惹味,饭粒分明够干身,仲有香葱添。搅匀一齐食真系好香口味美呀^^
🤗蚬汤Clam Soup🥣
新鲜既蚬简单一滚已经鲜味十足^^
🤗绿茶雪糕🍨Green Tea Ice Cream
冰冻浓郁细滑嘅绿茶雪糕为Teppanyaki Set划上完美句点😃