2022-06-04
芝士肉酱薯条🍟 ($39)上一场已经流哂口水,好多芝士同肉酱🤤🤤睇落极度邪恶,食落口芝士同肉酱配合得好好,唔会太咸,薯味亦都好出🥔 好快就食走咗半盒,食完都唔会有油腻或滞嘅感觉👍🏻德国之堡🍔 ($70)见到系厨师推介,秒速叫咗黎试下👨🍳 肉食兽一定好啱口味,入面夹咗bacon🥓同手打汉堡排,而且除咗芝士,仲加咗洋葱圈🧅本身以为个洋葱圈一定会淋哂,点知仲系热辣辣脆卜卜,而且食落口感变得好丰富✨ 配埋bbq 酱,食落好有饱腹感🤰🏻菇菇堡🍄($59)估唔到佢哋竟然有素食,系大啡菇配芝麻酱,其实就咁睇个大啡菇都几似汉堡🤣 食落口好juicy,配埋蕃茄🍅同生菜🥬食好清新,而食完都唔会有罪恶感👼🏻 如果边日唔想食得太heavy ,但又想过吓burger瘾,会极度推荐佢✅青苹果特饮🍏 ($28)本身见佢只色咁💚,有少少惊系药水味,但饮落好清新同埋青苹果味都好出,整体嚟讲几特别,可以一试 🧃
芝士肉酱薯条
德国之堡🍔 ($70)
德国之堡
菇菇堡🍄($59)
菇菇堡
青苹果特饮🍏 ($28)
青苹果特饮