2024-01-08
同朋友黎到尖沙咀,行完街都成十点几🥹见到呢间bar有live band睇就入去试试。同朋友坐低叫左碟意粉同几碟小食,同埋两杯Cocktail👍🏻👍🏻肉酱意粉🐷🐷卖相本身十分唔错,意粉唔会过淋,肉酱都几多下。茄酱🍅🍅🍅既味道啱啱好,食到蕃茄味嘅同时亦保留左猪肉粒嘅味道。侍应好主动咁咁攞咗辣酱同芝士粉过黎,服务态度几好同几热情✅✅Fish N Chips🐟🐟拎上嚟𠮶阵份量比想像中大😳😳薯条炸得几炸,而且唔多油,处理得几好。鱼柳肉质几紧密,有咬口而且弹牙,唔错👍🏻👍🏻👍🏻估唔到嘅系啲炸粉竟然唔厚,完全超出咗我对酒吧嘅expectation🤓🤓无骨猪手🫡🫡🫡用咗泰国𠮶只酸辣汁黎调味,十分啱我口味,酸辣得十分开胃。菜如其名真系完全冇骨,猪皮好有咬口🤓🤓Mojito, Dragon on Fire🍸之后黎咗两杯Cocktail,一杯系最经典嘅Mojito,另一杯系佢自创嘅Cocktail,决定试一试。Mojito饮落系最经典既味道🥹🥹Dragon on Fire原本以为有火龙果会唔夹,但饮落又ok。 重头戏黎了,原来喺十点之后会有live band睇🤩🤩🤩饮左啲酒听live band都有另一种风味
肉酱意粉🐷🐷
Fish N Chips🐟🐟
无骨猪手🫡🫡🫡
Mojito, Dragon on Fire🍸
重头戏黎了,原来喺十点之后会有live band睇🤩🤩🤩饮左啲酒听live band都有另一种风味。表演水平好唔错,好多人跟住一齐唱,成个气氛好好🥳🥳🥳现场环境又几靓,推荐大家黎。