餐厅: 金記冰室 (康怡廣場北座)
资讯:

2021-12-08 1603 浏览
工作一浪接一浪⋯⋯做都冇停手⋯⋯连晏昼饭都冇得闲食!今晚两个女又冇跟我哋一齐食饭!我哋决定去最钟意嘅茶记⋯⋯🥢🥢金记冰室🥢🥢罗宋汤香浓美味!口感丰富,酸酸甜甜好开胃,最重要系热辣辣的⋯⋯芝麻黑醋骨黑醋酱汁非常美味,肉质能够保持外脆内软,送饭一流⋯⋯菠萝咕噜肉菠萝咕噜肉色泽诱人味美,我老婆每一次必点!肉质酥脆可口!酸甜适中!最欣赏系用新鲜嘅菠萝来做㗎⋯⋯XO酱虾球炒西兰花🥦虾球超大只而且非常爽脆!西兰花炒得刚刚好保持爽口!加同炒XO酱炒超惹味⋯⋯今日不得不赞每一款热食无论汤丶小菜丶白饭😬饮品🥛都能保持热度⋯⋯👍蛋白杏仁茶甜度刚刚好!充满杏仁的奶香,蛋白滑溜⋯⋯推介👍非常滋润!菠萝油🈶️惊喜,顶层香脆面包松软!牛油🧈用🧊承载着保持冰感!超正⋯⋯服务质素相当高⋯⋯有热诚!茶餐厅都能保持咁嘅水准真系唔简单⋯⋯
茶记⋯⋯

🥢🥢金记冰室🥢🥢

罗宋汤

香浓美味!口感丰富,酸酸甜甜好开胃,最重要系热辣辣的⋯⋯

芝麻黑醋骨

黑醋酱汁非常美味,肉质能够保持外脆内软,送饭一流⋯⋯

菠萝咕噜肉

XO酱虾球炒西兰花🥦

今日

蛋白杏仁茶

甜度刚刚好!充满杏仁的奶香,蛋白滑溜⋯⋯推介👍非常滋润!

菠萝油

🈶️惊喜,顶层香脆面包松软!牛油🧈用🧊承载着保持冰感!
超正⋯⋯

服务质素相当高⋯⋯有热诚!
茶餐厅
都能保持咁嘅水准真系唔简单⋯⋯