2020-06-04
想食呢间餐厅好耐,不过一直都好爆场,今日终于book到位食晏昼啦!Set lunch来讲唔算好多选择,不过佢仲有另一本Menu可以散叫~牛肉汉堡系手打架,好有牛肉味!唔会煮得过熟,配埋炸洋葱圈同埋芝士等等嘅配菜,好食 天气咁热,所以我哋叫咗个冷乌冬乌冬超级有咬口,配埋明太子酱同埋蟹柳丝,冰冰凉凉好开胃!另外仲有几旧炸鸡,够热又够脆朋友叫咗杯抹茶沙冰,一开头仲惊会好甜,点知佢唔甜不特止,仲有微涩嘅抹茶味~ 完全满足到抹茶控呀见佢呢个咁特别就叫咗黎试吓,应该系用豆浆或者豆奶去冲咖啡~ 味道都几夹,仲有个豆腐雪糕系上面,清清地咁几好味另外我哋仲加钱叫咗抹茶窝夫~ 价钱平平哋但系绝对冇欺场!上枱先发现原来仲有海盐雪糕,芝士酱同埋红豆蓉咸咸甜甜咁,每一啖食都有惊喜够晒特别但系又好Match少有嘅高质黄店,一定要再Encore!
少有嘅高质黄店,一定要再Encore!