2020-11-07
闲日1830入座都已经full house 证明到佢受欢迎程度🤩🤩由于唔系好饿 所以同朋友 两个人简单点咗沙律 一份小食同一个主食 本来想点甜品 点知每碟分量都好惊人 好快就食到好饱放弃左甜品📌巴马火腿凯撒沙律呢个分量如果出市区食应该要$80-90每样食材比例岩岩好 所以味道好平衡 沙律菜都好爽脆值得赞👍🏻📌香辣番茄白酒煮蓝青口点咗少辣更惹味 作为小食 份量拍得住系做主菜😍😍 啖啖肉 特别推荐💛💛📌焗肉丸芝士四重奏肉酱意粉餐厅主打手工意粉当然要试下 意粉外表似日式乌冬 但食落好烟韧👍🏻 配肉酱比较浓味嘅酱汁好夹 加上满满芝士捞嚟食好满足😍😍唯肉丸嘅质感比较软身 口感唔太对我个人口味 单出一款肉酱手工意粉我都觉得唔错😬😬📌蜂蜜红枣茶饮品嚟讲绝对系暖胃之选📌海盐奶盖抹茶几有惊喜 同坊间见到嘅好唔同 呢款底部就系鲜奶 再配抺茶味奶盖 🤩🤩虽然饮落一样 但呢份心思值得一赞 唔挂得朋友一直推介要试整体嚟讲食物价钱合理 质素唔错好值得再帮衬支持食物分量嚟讲3-4个朋友聚会食会啱啱好👍🏻
📌巴马火腿凯撒沙律
呢个分量如果出市区食应该要$80-90