2020-03-15 752 浏览
为左同屋企人庆祝生日我地举家黎到铜锣湾呢间西餐厅食餐好咁啱有订位优惠,所以正价餐牌有7折可能因为平日+疫情影响,餐厅得4-5枱客不过食物同服务质素比我预期既好😁.个晚有6款生蚝买一送一,叫左3款:NAMIBIA, LA MAGNIFICA, MAJESTIC侍应姐姐好专业有礼貌咁同我地介绍唔同生蚝既特色生蚝上枱时亦都提我地按次序食用食得出真系新鲜,同平时自助餐个啲无得比所以我地再叫侍应姐姐推介多一款AROUSA我就钟意MAJESTIC同AROUSA够饱满而且海水味啖啲唔会太咸头盘要🍘Deep fried crab cake ball🍘摆盘相当精致一开始以为酱汁系普通千岛酱食落有啖啖莓味先发现系用resberry打出黎既cream😍而且炸蟹球入面系相当扎实丰富既蟹肉每一啖都好足料主菜 🥩US Prime rib eye steak,mediam🥩呢道主菜相对前面就逊色少少火喉系我地要既5成熟的确冧身多肉汁不过牛扒本身薄身,又多筯对比前面价回价钱既食物呢款令我觉得唔值成餐饭我最钟意就系餐厅既服务态度❤️💯我地可以食完一款再叫下一款慢慢食冇人催促💯我对生蚝其实冇咩研究,侍应会好耐性咁介绍☺️💯本
为左同屋企人庆祝生日
我地举家黎到铜锣湾呢间西餐厅食餐好
咁啱有订位优惠,所以正价餐牌有7折

可能因为平日+疫情影响,餐厅得4-5枱客
不过食物同服务质素比我预期既好😁
个晚有6款生蚝买一送一,叫左3款:
侍应姐姐好专业有礼貌咁同我地介绍唔同生蚝既特色
生蚝上枱时亦都提我地按次序食用
食得出真系新鲜,同平时自助餐个啲无得比
所以我地再叫侍应姐姐推介多一款AROUSA

每一啖都好足料

呢道主菜相对前面就逊色少少
火喉系我地要既5成熟
的确冧身多肉汁
不过牛扒本身薄身,又多筯
对比前面价回价钱既食物
呢款令我觉得唔值

成餐饭我最钟意就系餐厅既服务态度❤️
💯我地可以食完一款再叫下一款
慢慢食冇人催促
💯我对生蚝其实冇咩研究,
侍应会好耐性咁介绍☺️
💯本身主菜想叫多个怕唔够,
侍应姐姐怕我地食得多生蚝易饱肚
叫我地食完牛扒再睇情况要唔要叫多款
最后真系饱到食唔落

虽然系生日先豪爽一次,但下次有其他事要庆祝绝对会考虑再食😋

庆祝纪念
生日