2021-12-20
沙田好似食黎食去都系个d,今次揾到间比较隐世既日式放题店!🤩🤩 质素真系出乎预期地好!值得再回头!拣左极上放题,都有80款野食拣。每份既份量唔多,可以点少少试下先,但so far无觉得边款唔好食😜 但觉得好食既反而有唔少!首先紧系要食刺身先啦🤩 有兴趣既都叫左两件试下,油甘鱼、北寄贝、鲍片、带子、三文鱼,全部都好新鲜!唔系出面d放题既质素!系全部都无雪味,有鲜甜味嫁 crazy !放题食到咁既刺身真系好值!🥺🥺手卷试咗吞拿鱼同埋鳗鱼,个人觉得可以将啲刺身加埋入去一齐食,会更加丰富!烧物同铁板都试左好几款,当中最出色既系铁板香煎广岛蚝🤤 系煎到金黄色的!超级正!有蚝味之余,外香内滑~锁住晒啲蚝汁喺入面🤤 我encore左好多次!必食之选!另外铁板虾都唔错,好大只好香~食几只就够饱肚😂因为天气冻,就叫咗个牛肉火锅,一路滚住一路食其他嘅,暖粒粒。然后店员都好贴心,话可以帮我哋加料,例如我哋唔想叫肉,净系想加蔬菜,佢哋都会帮我哋加,呢样觉得好加分! 因为食完铁板同埋串烧,会想食返啲清淡嘅蔬菜🥬豆腐一定要加!好滑😆最后叫左个炒饭,细细碗岩哂!味道就不过不失啦,用嚟填饱d有饭气。-总括而言,非常推
另外铁板虾都唔错,好大只好香~食几只就够饱肚😂
豆腐一定要加!好滑😆
总括而言,非常推荐呢间日式放题,高质之余份量唔会好多,冇样嘢都可以试吓,店员态度又好好,铁板烧个厨房都系开放式嘅,几有feel👍🏻👍🏻
环境:💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛💛