2022-07-14
同朋友喺朗豪坊行完街,行到攰攰地好想食间劲既,沿住砵兰街见到呢间打边炉好似坐得几舒服,就试下啦~虽然里面唔太大有两层楼,但坐位空间充足,服务员好细心会准备细篮仔放袋。除左有多款港式火锅外,仲有好多款小食同刺身可以简,最特别系有多款牛既唔同部位可以选购 。近排喉咙dry dry 地,所以就叫左个芝润原生椰子文昌鸡锅 (半只) $168, 汤底材料有椰子肉、红枣等等服务员会将成个椰子运肉放落锅里面,汤底清甜芝润,文昌鸡鸡味浓右肥美安格斯牛小排 $198望落布满雪花,肉质嫩滑配埋椰子鸡汤底,味道无得顶两人唔食等多但右想试多D野,四宝饺 $78同手打丸类拼盘 $88就最岩我地眼阔肚缩既人四宝饺 $78 有鲜虾云吞,凤城水饺,韭菜馅,黄金蛋包饺,全部都系餐厅自家制,大大粒馅料新鲜 手打丸类拼盘 $88同样系餐厅自家制手打墨鱼丸、手打猪肉丸、手打鲮鱼丸和手打牛丸,食落出全部用既系新鲜肉,咬落弹牙果然手打系唔同D 棉花鱼肚 $88大大块 吸尽椰子鸡汤底既精华,弹牙美味黄沙靓猪润 $68望落少少粉色红劲厚身,大大块份量十足 食落有咬食饮品叫左即冲柠檬酸茶 $32 柠檬雪碧$32, 劲大杯起抵饮。
近排喉咙dry dry 地,所以就叫左个芝润原生椰子文昌鸡锅 (半只) $168, 汤底材料有椰子肉、红枣等等 服务员会将成个椰子运肉放落锅里面,汤底清甜芝润,文昌鸡鸡味浓右肥美
安格斯牛小排 $198
望落布满雪花,肉质嫩滑配埋椰子鸡汤底,味道无得顶
就最岩我地眼阔肚缩既人
手打丸类拼盘 $88
棉花鱼肚 $88
大大块 吸尽椰子鸡汤底既精华,弹牙美味
黄沙靓猪润 $68
望落少少粉色红劲厚身,大大块份量十足 食落有咬食