2021-01-27 783 浏览
𝔸 𝕘𝕠𝕠𝕕 𝕕𝕒𝕪 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕥 𝕚𝕟 ℂ𝕣𝕠𝕤𝕥𝕚𝕟𝕚 !之前食过朋友系Crostini买嘅蛋糕 味道唔错今次我收工经过 见到做紧面包优惠买2个面包第2个只需要$1 🤩即刻扫左4个面包 跟住店员又介绍曲奇做紧优惠 我又忍唔住扫左2包翻屋企🤣忌廉芝士菠萝包好好好正 我一定会再买🍍面包好松软好大个 里面嘅忌廉芝士好香滑唔会太甜 份量好足好邪恶 非常推介!另外蝴蝶酥都食得多 但玫瑰蝴蝶酥真系第一次见松脆嘅蝴蝶酥配上淡淡玫瑰花香 好清新做嘢做到攰 玫瑰蝴蝶酥配杯花茶 下午茶一流👍🏿上网留意多少少先知 原来Crostini起初由观塘一间小店开始发展唔系大集团 慢慢发展到依家有19间分店坚持选用欧洲面粉及全进口食材店内除咗面包 曲奇 仲有松饼 朱古力 熟食堂食 饮品推介大家可以试下 绝对有惊喜💙分店包括:香港站、时代广场、皇室堡、杏花新城、青衣城、葵涌KCC、荃湾广场、荃湾千色汇、荷里活广场、德福广场、九龙湾E-max、观塘广场、观塘泓富广场、 将军澳连理街、马鞍山MosTown、大埔逸珑湾、上水中心、乐富广场、启田商场#Crostini #CrostiniHK

之前食过朋友系Crostini买嘅蛋糕 味道唔错
今次我收工经过 见到做紧面包优惠
买2个面包第2个只需要$1 🤩
即刻扫左4个面包 跟住店员又介绍
曲奇做紧优惠 我又忍唔住扫左2包翻屋企🤣

忌廉芝士菠萝包好好好正 我一定会再买🍍
面包好松软好大个 里面嘅忌廉芝士好香滑
唔会太甜 份量好足好邪恶 非常推介!

另外蝴蝶酥都食得多 但玫瑰蝴蝶酥真系第一次见
松脆嘅蝴蝶酥配上淡淡玫瑰花香 好清新