2021-10-25
今日难得放假,出街求其行下散下心,咁岩行行下见到间几靓既cafe就一于坐低休息下呢间By The Tray行cafe路线,岩晒我呢啲放假无乜野但想休息入下慢慢叹既人野食唔系好多,毕竟系cafe小店,但都有all day breakfast,热狗,甜品窝夫等等。叫左个素食all day breakfast,原来都好大份,最impress系个黑松露炒蛋,一放低个下已经闻到劲重松露味只炒蛋仲要唔老劲嫩滑份all day breakfast乜都有,薯仔波、窝夫、牛油果、芝士蕃茄、大啡菇,开头以为食呢啲早餐会唔饱,但最后竟然系食唔晒黎cafe紧系饮咖啡啦,我叫左杯dirty,用透明杯装好清楚见到两层,饮落好有口感,上热下冻,咖啡一啲都唔苦,好饮