2011-04-26 209 浏览
公司自铜锣湾搬到观塘5星级荒岛写字楼后,我们可谓无啖好食! OFFICE 附近的食肆价钱唔平,味道><,服务><。打公仔...尤其系我地呢D变成工厂妹的...超超超痛苦 ><我娘家住附近,闲唔时鱼旦烧卖瘾发作就0黎止止.。是日超时工作,搭13:45穿梭巴士来吃个 late lunch。其实唔系第一次黎 Lu。坐车既时候遇到个同事更跟来叹叹 ~ 我叫0左我最爱的肥鸡餐包括 炸鸡比、生菜鱼肉同冻O茶走甜.。朋友叫左五香肉丁炒出前一丁 + 冻啡。炸鸡比 - 皮超脆鸡比肉 Juicy(食炸鸡比精粹梗系块鸡皮啦),虽然无以前响观塘食噤大只,我都收货喇! 生菜鱼肉 - 好足秤 ... 大大个碗(鱼肉都算多),我最欣赏系D鱼肉真材实料无沟稀;出面街边D沟到食左都唔知系乜? 冻O茶 - 茶底够浓,我钟意。五香肉丁炒出前一丁 - 我试0左;都几辣,出前一丁唔会炒到"痴"住晒,五香肉丁又唔会碎湿湿,爱吃辣的就要试这个。冻啡 - 朋友说OK㖞 ... 啡奶比例刚刚好。呢道全天候价钱,我的肥鸡餐加埋冻饮都系27蚊咋,朋友的五香肉丁炒出前一丁餐34蚊。 响呢个

冻O茶 - 茶底够浓,我钟意。

冻啡 - 朋友说OK㖞 ... 啡奶比例刚刚好。

响呢个高成本、高通胀的环境下用相宜既价钱;有噤既食物质数又干净企理的环境,对我地消费者0黎讲真系拍烂手掌啦!!!
肥鸡餐 & 五香肉丁炒出钱一丁面
2011-04-20
肥鸡餐 & 五香肉丁炒出钱一丁面
  • 秘制劲辣鱼蛋、冰火鱿鱼、炸烧卖、肥鸡餐 & 车仔面