2020-04-12
话说琴日咪去咗大坑嘅🐥其实晚餐我食咗我好钟意嘅一间日式黄店❤️喺正大坑嘅中间叫做角川你间野系食日本串烧嘅仲有啲小食锅物 其实我前排先至食过但系我又好想带肥仔去食㖞🤣肥仔食完都话𠮶个高野豆腐真系不得了地好食👍🏻👍🏻👍🏻 佢𠮶个豆腐嘅质地同埋𠮶个汤就真系配合得天衣无缝 我好难解释俾你听 但系我食到日本嘅味道😍 另外𠮶个鸡肉棒都好唔错 点蛋黄汁简直系一流👍🏻 我非常钟意𠮶个小甘薯佢呢有一个好特别嘅酱汁令到个小甘薯更加好食😚 性价比最高一定系𠮶个粟米$28有成两大条😂😂 相比起性价比最高一定系个秋葵都系$28不过得五小条🤭 今次试埋个海鲜烤鲭鱼 好老实讲我觉得呢间嘅海鲜性价比就麻麻哋😯 $58唔系话真系好好食 上次食𠮶个油甘鱼鲛都唔系话好好食 所以我下次再嚟食应该会食所有海鲜以外嘅嘢😬😬😬其实净系个高野豆腐都足够我哋食好多好多次❤️❤️❤️
其实晚餐我食咗我好钟意嘅一间日式黄店❤️
喺正大坑嘅中间叫做角川