餐厅: 香江花月 (荃灣廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
有段时间见到好多人食呢一间边炉觉得好靓好打卡able想去好耐!今次终于去食!!!餐厅环境好靓好舒服,而且仲好阔落好好坐~💓粉红梦幻套餐💓 $388- 粉红牛乳玫瑰锅- 粉红墨鱼滑- 粉红蔷薇(钵仔糕)见到menu就比呢个pink pink set吸引咗!两粒玫瑰花飘浮喺粉红色汤底上真系好fancy,仲有好多木瓜喺入面,饮落有淡淡牛奶鲜味~墨鱼滑好弹牙爽口,几好食!甜品系红豆砵仔糕,又系靓靓嘅粉红玫瑰花造型,食得又睇得~✨太极两仪 $428两款肉分别系:红酒浸安格斯牛、黑松露牛乳浸梅花猪肉片两款肉嘅肉质不错,酒味牛几特别~✨七色丸 $108面头每一款唔同颜色有唔同味道!!用我嘅金舌头试到食到虾酱、黑松露、咸蛋黄、泰式辣味等等!每一粒食落都好有惊喜,好好玩🤣✨天伦锅心 $98点心打边炉真系第一次试~有白兔仔虾饺、奶黄南瓜包、烧卖等等,建议唔好渌太耐,如果唔系就好容易断渌到散晒~✨皮蛋虾滑 $108要将半粒皮蛋同埋虾滑笃烂同搅匀,皮蛋蛋黄嘅香气同弹牙嘅虾滑呢个组合出奇地好夹好好味!✨即炸鱼皮 $58好香脆!就咁食已经好好食,将佢放入汤底渌5-10秒再食,索咗啲汤汁又系另外一种风味~✨黄金鬼五
有段时间见到好多人食呢一间边炉
觉得好靓好打卡able想去好耐!
今次终于去食!!!
餐厅环境好靓好舒服,而且仲好阔落好好坐~

💓粉红梦幻套餐💓 $388
- 粉红牛乳玫瑰锅
- 粉红墨鱼滑
- 粉红蔷薇(钵仔糕)
见到menu就比呢个pink pink set吸引咗!
墨鱼滑好弹牙爽口,几好食!
甜品系红豆砵仔糕,又系靓靓嘅粉红玫瑰花造型,食得又睇得~

✨太极两仪 $428
两款肉分别系:红酒浸安格斯牛、黑松露牛乳浸梅花猪肉片
两款肉嘅肉质不错,酒味牛几特别~

✨七色丸 $108
面头每一款唔同颜色有唔同味道!!
用我嘅金舌头试到食到虾酱、黑松露、咸蛋黄、泰式辣味等等!
每一粒食落都好有惊喜,好好玩🤣

✨天伦锅心 $98
点心打边炉真系第一次试~

✨皮蛋虾滑 $108

✨即炸鱼皮 $58

✨黄金鬼五马六 $88
炸咸蛋黄+虾+墨鱼滑,超级脆口、香气十足,推荐!!

✨琥珀诱惑 $88
杯中嘅玫瑰花系番石榴冰~
再倒入奇异果、橙、菠萝汁,成杯嘢饮好fresh好清新!

✨花月豪庭
呢款嘢饮好靓好打卡able,睇落劲似甜品
面头系卷蛋包住一粒炙烧过嘅棉花糖,仲有哈密瓜、蓝莓、奇异果
下面𠮶杯系蓝莓+苹果嘅牛奶,饮落有啲似果味乳酪~
  • 七色丸