2023-09-09 95 浏览
大水坑站B出口 大概行5分钟就到门口已经闻到好香 晏昼都几多人好彩book咗位 大概等5分钟就可以入座马鞍山区食好西选择不多 不过呢间系唔错嘅选择午餐有八款 每款都相当吸引我哋四个人叫咗四个餐四个餐嘅卖相都非常之吸引炭烧猪扒饭配杂菜沙律 猪扒劲大块味道好香口 肉质有口感 沙律菜要加$15 不过好新鲜 有少少车厘茄 店员话第一次嚟猪扒系必叫的 果然冇错 香草酱大虾意粉 味道很清新 之下都煎得好香口 又够爽口 个意粉用左榄油所以感觉比较健康喇沙汤面 我哋加咗$18转猪扒 喇沙个汤好香 有少少辣味 重椰汁香味 仲有半只鸡蛋同埋豆卜跟埋 十分之丰富 汤面用咗油面加米粉 口感十分好 我同朋友都觉得呢度嘅喇沙仲好味过出面转系食喇沙嘅餐厅 十分之有惊喜盐烧䲝鱼配白饭 条䲝鱼烧到好香 又大条 味道都很新鲜 没有腥味 不错不错冻柠茶加$3 有茶味 几好 即磨咖啡都好香 饮得出系唔错嘅咖啡豆 仲要唔使加钱 餐厅座位都算舒服 感觉到干净 服务也可以 店员嚟嘅时候有讲欢迎光临 走嘅时候都有同我哋讲拜拜总括嚟讲 CP值很高的一餐 我哋食得好饱又好满足呢间绝对系马鞍山首选嘅开餐之选喺度推介一下比未试过嘅朋友仔
大水坑站B出口 大概行5分钟就到
门口已经闻到好香 晏昼都几多人