2024-02-20 10 浏览
听讲香港工业中心专卖批发价嘅女装衫,今日特登去咗见识一下!虽然衫嘅款式唔太合心水,不过我哋都行哂成个场慢慢睇,最后行到都肚仔饿喇~索性直接系地库个Food court到食埋喇!我哋点咗个薯仔沙律、南蛮炸鸡咖哩饭同埋鸡扒咖哩乌冬,出餐速度都几快,好适合平时想快食嘅朋友,不过依到食物嘅味道绝对唔hea!先讲讲南蛮炸鸡咖哩饭先,啲鸡块炸起好香脆,而且本身亦有调味,配埋甜甜地嘅日式咖哩十分惹味,简直系白饭小偷!另外,鸡扒咖哩乌冬嘅鸡扒煎得表皮好脆,配上日式咖哩好开胃,好钟意乌冬挂汤嘅感觉,而且份量亦都比较大份,cp值好高,大件夹抵食。而薯仔沙律就系我日常至爱,平时餐牌上有嘅我都会叫一份,咁依到都系水准发挥,系普遍日式餐厅嘅味道~