2018-10-06
呢间cafe位于上发廊的旁边,除左令等剪头发嘅客人有位坐有得嗌野食外,亦都欢迎唔系黎剪头发嘅人上去hea下。至于我地,就系属于唔系等剪头发嘅果类。Cafe入口我地系经发廊行入去一入到黎会见到呢个counter位除左野食野饮,周一般cafe一样,有提供书籍同board game比大家拎黎睇/玩。比大家离上卜个menu, 价钱上偏贵,冇套餐价,野饮要散嗌。总共点左三款野食,首先系蜜糖鸡扒蒜蓉炒意粉。份量其实唔系好多。蒜香味好浓,鸡扒亦够juicy!另外点左个蘑菇汁猪扒长通粉。同样份量唔多,但就好够汁,猪扒都煮得唔un。由于唔够饱,我地额外叫左个飞碟,呢款馅料包括芝士、菠萝同司华力肠。即叫即整好够热,芝士做到有拉丝效果。配上菠萝同肠,酸酸咸咸好味道,刚刚好填满埋果三分饿感本身想order野食,试下d水果茶,慢慢叹下,不过见价钱都贵,所以都系饮水算噜。
Cafe入口我地系经发廊行入去
一入到黎会见到呢个counter位