餐厅: 銖記海鮮飯店
资讯:

2024-06-27 1014 浏览
去完兽医医院探病之后食晚饭,叫咗四个菜,得风沙鸡算好食,其他三个菜里面D肉都系松肉粉太多。有个炒牛肉,我爸点,我忘记菜名,牛肉大大块但系感觉古怪。另外我点既麻婆豆腐,橄榄菜四季豆,两个菜里面都有猪肉碎,但系已经用太多松肉粉肉质和味道大大受到影响,即是有时候太多松肉粉会令人感觉肉已经开始腐坏既感觉。四季豆其实炒得好好,有擭气,但系原材料唔掂就系唔掂。旁边食客想法一样,听到佢地话,除咗只鸡之外都好麻麻。鸡 140 一份,豆腐四季豆 78 88 忘记啦。牛肉唔知道几钱。同场好几个生日派对,一个一围,两个两围。可能食特别安排既菜OK,但系临时走入黎真系无咩好食。成个熟食中心晚上似乎佢最旺,其他几个店我离开时候睇睇佢地桌上既菜都麻麻地样子。跑马地路过揾食可以避开熟食中心啦。

跑马地路过揾食可以避开熟食中心啦。
  • 风沙鸡