(非会员)
2011-05-08 17 浏览
星期日两条友无野做,咁就谂住试下将军澳呢间牛阵.点左个最平既$78 餐咁就自动先黎一碟牛,同一碟猪,食物你都预左唔会高质素到边最庆系临尾签单个小姐叫我地清埋碟牛肉佢㖞,佢话佢地支持环保同唔主张浪费,如果唔系就要收多$50 咁就解释俾佢听:第一:碟牛肉系佢第一个 round 送(有成三十几片),根本就大碟到食唔哂,而之后我地从来都无 refill/reorder 过任何肉类第二:枱面根本无其他食剩既食物小姐就即时睇番张单,话因为见你地都无order过其他碟数,但最好唔好浪费.态度差到无论,连隔离枱都忍唔住帮埋口我够知唔浪费系好,但最大问题系其实每碟唔驶送咁大分量,佢就话d客会投诉(咁点解佢又要投诉我地呢?)喂大佬呀,佢既服务态度简直系闹客,以后都唔想再去食!叮嘱各位,如果真系充满冒险精神,亦都唔怕俾人闹既话:记得要带多个胃食哂佢送黎既肉先,唔系又会俾人训话兼罚钱啰!!!!!
咁就自动先黎一碟牛,同一碟猪,食物你都预左唔会高质素到边

咁就解释俾佢听:
第二:枱面根本无其他食剩既食物

喂大佬呀,佢既服务态度简直系闹客,以后都唔想再去食!

$91.5 (午餐)