2019-03-14
今日黎左依间楼上舖既西餐厅食午餐,之前已经有朋友介绍过,依度既西餐质素都唔错。我同朋友都点左今日既精选午市套餐,点左日式鳗鱼饭同烤烧西班牙羊髀扒。每个套餐都可以拣要是日餐汤或者手撕鸡凯撒沙律,我地都系一人点一款,可以share试晒🤣🤣🤣今日既餐汤系甘荀汤,依个汤既甘荀磨得好滑,好甜甘荀味又唔会有渣。手撕鸡凯撒沙律🐔starter黎讲份量都几多,鸡肉亦都唔少,好fresh👍🏻👍🏻👍🏻日式鳗鱼饭🐟🐟🐟鳗鱼饭系用日式便当上,鳗鱼肥瘦适中,加埋浓郁鳗鱼汁,都几有水准😋😋😋烤烧西班牙羊脾扒🐏🐏🐏羊脾我拣左5成熟,膻香软腍,羊味十足。最后既甜品仲有朱古力慕丝奶冻,依个奶冻需然睇落好平凡,但系其实一d都唔简单😎😎😎佢食落口系好浓好浓既朱古力味,唔会一味得个甜!好高质!!!! 蓝莓芝士蛋榚 (跟餐加$30)芝士味好香浓,正!! 师傅仲好细心做伴碟,成个感觉唔同哂,好高级🤣🤣🤣
手撕鸡凯撒沙律🐔
日式鳗鱼饭🐟🐟🐟
烤烧西班牙羊脾扒🐏🐏🐏
羊脾我拣左5成熟,膻香软腍,羊味十足。
蓝莓芝士蛋榚 (跟餐加$30)