2024-05-13
今日去左湾仔探屋企人探完之后,终于可以去叹一阵,慰劳下自己❤️❤️呢间Misu Seafood Cuisine 真系唔错首先系头盘龙虾汤,汤底鲜甜,有好浓嘅龙虾香味😘😘前菜嘅醋鲭鱼同慢煮和牛,醋鲭鱼鲜美酸甜,和牛慢煮得刚好,摆盘仲好好睇,打卡一流😎😎三文鱼荞麦面面条有弹性,配上新鲜三文鱼,味道鲜美。🥰🥰海鲜丼有多款新鲜海鲜,包括生鱼片同虾仁,每一口都好鲜甜。🤪🤪刺身控嘅我梗系唔会放过啦, 每件刺身都系非常厚切,刺身种类又好多,有牡丹虾,帆贝,三文鱼刺身,拖罗等,Very good😝😝食得出每一样食材都好新鲜,真系100分。而且,食材无雪藏味,解冻处理做得好好最尾食埋个雪米糍做饭后甜品,满足晒❤️呢间餐厅啲店员非常贴心同有礼貌😍😍总括而言,呢间Misu Seafood Cuisine 真系大推,食物新鲜好味道,环境舒适,服务一流。下次试埋佢嘅晚市套餐先❤️
探完之后,终于可以去叹一阵,慰劳下自己❤️❤️
呢间Misu Seafood Cuisine 真系唔错
首先系头盘龙虾汤,汤底鲜甜,有好浓嘅龙虾香味😘😘
三文鱼荞麦面面条有弹性,配上新鲜三文鱼,味道鲜美。🥰🥰