2023-04-15 576 浏览
芝士薯条配黑松露酱 ($79)味道: 🌕🌕🌕🌕🌑评价: 即叫即炸,薯条外脆内软,配上车打芝士酱及黑松露酱,更加惹味。起初以为会系平时食既沙律酱,点知系净黑松露🤭够晒香口👍🏻牛油果酱大虾鸡肉薄饼 ($138)加配$38是日餐汤+吉列墨鱼饼+冻西柚蜂蜜绿茶味道: 🌕🌕🌕🌖🌑评价: 薄饼脆身,不过薄饼面可以再焗耐少少,有金黄色更加好。一入口有淡淡牛油果🥑酱既味道,每块有一只大虾🦐,上面有鸡肉丝,口感上几丰富。亦唔会太重口味👍🏻 是日餐汤系罗宋汤,正常发挥,偏酸少少。吉列墨鱼饼,几精致下,不过display可以用个细少少既碟好啲,唔系太空虚😅食到粒粒墨鱼🦑绿茶对于我黎讲甜左少少,因为有西柚蜂蜜🤭🤭黑松露大啡菇牛肝菌意大利饭 ($98)味道: 🌕🌕🌕🌕🌗评价: 平时都食唔少意大利饭,今次有啲惊喜。味道劲出,有黑松露味,有菇菇味👍🏻用料都足,啖啖都有菇。如果平时食得清淡既话,黑松露大啡菇牛肝菌意大利饭会比较咸少少🤏。📌 WM Café & Bar (启岸) (土瓜湾)土瓜湾马头围道63号启岸1楼13号舖

芝士薯条配黑松露酱 ($79)
味道: 🌕🌕🌕🌕🌑

牛油果酱大虾鸡肉薄饼 ($138)
加配$38是日餐汤+吉列墨鱼饼+冻西柚蜂蜜绿茶
味道: 🌕🌕🌕🌖🌑

黑松露大啡菇牛肝菌意大利饭 ($98)
味道: 🌕🌕🌕🌕🌗

📌 WM Café & Bar (启岸) (土瓜湾)
土瓜湾马头围道63号启岸1楼13号舖