2012-01-25 88 浏览
在香港食印度野,想起的都系重庆大厦那堆,如果系铜锣湾,要食印度野,这里是我的选择。有一段时间无黎过,而家有唔同既套餐,D餐都几丰富,今次就要了二人餐。头盘系咖哩角,炸得香脆,馅料系一堆浓郁香料味既野菜。主菜系烧鸡同咖哩鱼。烧鸡掩得很不错,小小辣,唔会太强香料味,盖过本身肉味,鸡肉都煮得刚好,唔会老哂,系几唔错的。咖哩鱼柳,鱼柳就好普通,咖哩就好唔错,用黎配薄饼真系无得顶。薄饼可以加钱转味转左蒜味同牛油,薄饼软身带有薄薄既蒜味,系做得唔错的,唯一就系好快冻哂,影响本身味道。个餐其实仲有个饭,炒得干身,正正常常。餐饮要芒果滑冰,唔系芒果水,系真滑冰。这里的食物依然做得唔错,希望仲做得住,唔会俾人迫迁就好了。

咖哩角
烧鸡
咖哩鱼
烤饼
炒饭
芒果滑冰
这里的食物依然做得唔错,希望仲做得住,唔会俾人迫迁就好了。
  • 去骨烧烤鸡
  • 烤饼