2024-03-12 994 浏览
位置: 极方便,由湾仔地铁站行去只需3-4分钟环境: 好Chill, 餐厅位于1楼,利用平台做了一个outdoor dinning 的位置,好开阳,唔焗促。   虽然枱与枱比较近,但绝对唔会人贴人,而且每个位都好阔,可以好舒服咁倾计用餐。食物: 初初见佢系BAR RESTAURANT,唔抱太大期望,但好有惊喜,见到摆盘就知系有诚意,味道非常好,而且够热,最怕有d餐嘅热盘热唔热冻唔冻。  最爱柚子沙律,个汁好好味,小食拼盘最啱我呢d钟意样样试,大虾Pad Thai,味道正宗,劲足料,劲多虾,其他野都好好食,好满意。服务: 服务员好有礼貌,个个都面带笑容,又会细心介绍推荐招牌菜式,有朋友唔食辣,佢又提议有部份菜式可以改小辣,甚至走辣。我地由6:30坐到10:00,都冇人催我地走。 整个用餐体验都非常好,推荐

位置: 极方便,由湾仔地铁站行去只需3-4分钟

整个用餐体验都非常好,推荐
芒果糯米饭
芒果糯米饭