系旺角行完街, 想揾个地方摊抖下, 就黎左呢间楼上串烧酒吧, 餐厅非常阔落, 绝对系同朋友饮酒吹水既好地方! 可以接个人喜好选择辣既程度, 而且亦都有原味/香辣/麻辣! 另外, 客人仲可以不断refill虾条, 味道偏浓, 但愈食愈过瘾司华力肠 $18: 非常巨型, 烧得好脆皮, 师傅落左香辣粉, 食落去真系好香口, 呢个系串烧必点之一!猪大肠 $25: 完全唔觉得好有骚味有臭味, 师傅亦烧得好香口, 有少少焦香既感觉, 再落左麻辣粉, 令味道更加突出鸡肉 $16: 食落去好嫩滑, 俾左鸡脾肉我地, 再落埋香辣粉一齐食, 令鸡肉既鲜味更高一个层次~So far, 呢间串烧酒店真系够晒chill, 入面除左食野饮酒之外, 可以打埋桌球+扔镖添架! 所以去酒吧既话, 唔一定要出尖沙咀, 过黎旺角又何尝唔系一个good choice?