2022-05-28 35 浏览
#位于闹市既怀旧车仔面经常系铜锣湾做野,成日要揾餐厅食饭,好多都食到厌🤮见到新开既怀旧车仔面,装修真系好怀旧,系伪屋邨feel🤣好啦,外貌协会会长就冲左入去食~今次同朋友仔豪食车仔面,好多款𩠌都好想食,所以我哋系大人就全都叫了 #因为小朋友才选择🤣怀旧系列都值得推介🥘#鱼蛋 系爽身有鱼味,#猪大肠 食亲车仔面都必点,唔错,正常水准👌 #猪皮,而家都觉得好回味,炆得劲入味,一咬落去充满汤汁🤤 #蚝油花菇 好入味加好爽身,推介👍太多𩠌不能尽录,但个菜圃真系好正,朋友仔不停加,好香辣辣哋好惹味~仲有个 #溏心蛋,除咗有protein补充,真系溏心好有诚意🤣如果有多啲菜可以拣就更加好啦!
#位于闹市既怀旧车仔面