2021-03-04 1016 浏览
每次经过都俾呢间餐厅嘅门面吸引住 每次都觉得应该会好贵所以唔敢行入去 haha 终于周末晏就有机会试到啦•杂锦寿司及乌冬定食HKD148呢个餐真系完全可以满足到想食寿司又想食乌冬嘅人➜寿司有八件 比较普遍嘅款式有 三文鱼 鳗鱼 八爪鱼 带子 再加三款鱼 寿司唔算大嚿 绝对可以一口食一嚿 刺身冇光泽 唔算新鲜 勉强可以放落口 相比之下 乌冬用上赞岐乌冬 面条幼身而且弹牙 但汤底只系微暖➜配菜有三文鱼籽 每咬一粒爆汁嘅感觉真系好爽! 沙律同海带属正常水准~✦当日有幸坐到入房仔 私隐度高 同朋友细声讲大声笑都冇人听到啦✦CP值唔高 寿司质素嚟讲 呢个价钱其他地方一定可以有更好选择 不过都尚算可以满足到两个愿望✦餐厅装修虽然好有日本风味 但衞生质素有待改善

杂锦寿司及乌冬定食

•杂锦寿司及乌冬定食HKD148