2023-08-04 118 浏览
今日去旺角依间留上cafe 玩Boardgame 同食野。我地叫左三个食物同一个甜品。软脚蟹黑松露意大利粉意粉好creamy 和好多黑松露。份量亦很大份。软脚蟹好大只同炸得好脆。一个人食已经超饱。烟三文鱼意大利烘饱配薯条这个餐应该是健康之选餐。pita 里面有三文鱼,蕃茄,青瓜和青菜。配薯条和茄汁。清清地但又有三文鱼感觉几丰富。BBQ烤猪仔骨配薯条BBQ酱既猪仔骨一大块。下面有薯条一堆,配茄汁同埋沙律。猪仔骨份量几大。肉质实但都可以切到。钟意食肉既我至喜欢这个菜。沙律配上黑醋都唔错,好开胃。朱古力心太软雪榚我很喜欢吃朱古力,所以心太软就至啱我啦。依个甜品唔止有心太软,仲有一太旧云呢拿雪糕。心太软中间既朱古力酱配云呢拿雪糕简直系绝配。薰衣草茉莉花柠檬马鞭草花茶见到主要功效系安定情绪,解抑郁,改善失眠及舒缓头痛即刻想试试。味道清同醒神。一路饮一路玩Boardgame都算唔错。

朱古力心太软雪榚

朱古力心太软雪糕