2017-10-26 282 浏览
Super Buddy 考到牌升职加人工啦真系叻叻猪赚多d 养埋我🤤-为左庆祝佢更上一层楼同埋佢之前忙考试元气大伤请佢食番餐好既-一个好闰蜜胜过一个好男友 😁今晚拣左间环境几浪漫既西餐厅网上睇食评,有被形容为秘密花园几吸引,一于黎体验下啦-餐厅位置都很近尖东站,唔难揾呀上一条楼梯,就到餐厅Wow 都几靓既好多干花做装饰🌺🌸💐我最钟意花架啦-职员都几有笑容同礼貌安排左近窗既座位俾我地奉上餐牌,问我地想要sparkling or stilled water 之后就俾左盘面包我地热辣辣,几香脆-原来呢 ..25/10系世界意粉日 😂🍝咁岩约左食西餐咁一于叫款意粉应应节啦-我地点左两款主菜🍝Foie Gras Cannelloni 卖相挺靓呀 味道都相当唔错薄薄的意粉皮包住配料磨菇好香、Cannellini beans 整得好入味又唔会整到太淋、好有口感-🐖U.S Baby pork ribs coating w/ homemade blood orange 🍊 BBQ sauce Ribs 同闰蜜先可以食 🙆🏻(同心型既男仔绝对唔可以食)🙅🏻Ribs 都几厚肉同平时西餐厅食既ribs 唔同
Super Buddy 考到牌升职加人工啦
真系叻叻猪
赚多d 养埋我🤤
为左庆祝佢更上一层楼
同埋佢之前忙考试元气大伤
请佢食番餐好既
一个好闰蜜胜过一个好男友 😁
今晚拣左间环境几浪漫既西餐厅
网上睇食评,有被形容为秘密花园
几吸引,一于黎体验下啦

餐厅位置都很近尖东站,唔难揾呀
上一条楼梯,就到餐厅

Wow 都几靓既

我地点左两款主菜
🍝Foie Gras Cannelloni
卖相挺靓呀 味道都相当唔错
薄薄的意粉皮包住配料
磨菇好香、Cannellini beans 整得好入味
又唔会整到太淋、好有口感
Foie Gras Cannelloni

Ribs 同闰蜜先可以食 🙆🏻