由于平时钟意影相嘅关系拣cafe去 除咗嘢要好食 都要有打卡位😆呢度就两样都满足到我喇~店面充满盆栽🪴再加埋水泥砖墙好岩影相(≧▽≦)食物都全部清晒 可想而知都有返咁上下好味🤭呢度仲会成日变身为明星应援cafe♡︎会推出唔同明星嘅限定餐点有兴趣嘅朋友仔 可以留意住佢地ig架(*゚∀゚*)—✰ ▪︎ / 明太子鸡翼全日早餐 / $148ABD嘅份量比平时系其他地方食嘅更加大份! 而且系沙律咸点甜点样样都有 食完之后好满足 超级饱! (。◕ ∀ ◕。)✰ ▪︎ / 香草烧春鸡(半只) / $108外皮烧得好香脆 肉质亦都十分多汁嫩滑 火候控制得啱啱好 转眼间已经成份KO了! ٩(๑˃̵ᴗ˂̵๑)۶✰ ▪︎ / 提拉米苏黑糖麻糬窝夫 / $78Tiramisu cream铺左系窝夫表面 再加上黑糖麻糬内馅系中间 本身都惊会好漏 不过上面再洒上一层厚厚的可可粉 中和返唔会太甜呢(*´∀`*)

由于平时钟意影相嘅关系
拣cafe去 除咗嘢要好食 都要有打卡位😆
呢度就两样都满足到我喇~
店面充满盆栽🪴再加埋水泥砖墙好岩影相(≧▽≦)
食物都全部清晒 可想而知都有返咁上下好味🤭
呢度仲会成日变身为明星应援cafe♡︎
会推出唔同明星嘅限定餐点
有兴趣嘅朋友仔 可以留意住佢地ig架(*゚∀゚*)

✰ ▪︎ / 明太子鸡翼全日早餐 / $148

✰ ▪︎ / 香草烧春鸡(半只) [配薯菜] / $108