2024-11-01 751 浏览
Costa del Sol 开业咗大约两个月,主打食西班牙菜。Cafe虽然地方细细,但布置却非常有心思,有好靓嘅茶具,多张细西班牙poster贴系墙上,仲有好多室内植做装饰,系度用餐都变成系一种享受!我今日叫咗1️⃣款主菜+ 1️⃣个甜品+ 1️⃣杯饮品⭐Costa del Sol Tasting Lunch 个餐非常丰富:- 迷你墨汁西班牙海鲜饭,海鲜饭虽然细细个,但海鲜份量十足,墨汁味都好浓郁- 有3款Tapas小菜.而其中一款Tapas系牛,但餐厅知道我唔食牛之后转左猪肉俾我,真系非常贴心💕- 18个月Seriano白毛猪火腿长棍包(半),长棍包非常脆口,有质素👍🏻Add On⭐Sweet Churros with Fresh Fruit - 有西班牙吉拿棒,玉柱,朱古力酱同时令水果伴碟- 上枱嘅时候热辣辣,配上浓浓嘅朱古力酱食,出奇唔算太甜,咬落烟烟韧韧非常有口感、又好食,忍唔住一阵就食晒😋🍵京都抹茶黑糖椰奶拿铁- 黑糖加椰奶真系好香,抹茶味都好出,但系要提提大家一定要搞匀先好饮呀😃食物卖相够靓,而且餐厅播放住传统嘅西班牙音乐,喺用餐嘅时候,感觉真系特别舒服又写意!

我今日叫咗1️⃣款主菜+ 1️⃣个甜品+ 1️⃣杯饮品
⭐Costa del Sol Tasting Lunch
个餐非常丰富:

Add On
- 有西班牙吉拿棒,玉柱,朱古力酱同时令水果伴碟

🍵京都抹茶黑糖椰奶拿铁

2024-10-30
  • Sweet Churros with Fresh Fruit
  • 京都抹茶黑糖椰奶拿铁
  • Costa del Sol Tasting Lunch