2013-03-18 238 浏览
很久以前在杂志上看到介绍,今日终于同男朋友去试下。一入到去即时索到好重的漂白水味......原来系d姨姨拖紧地既原故,著平底鞋既朋友小心跌亲。无论是坐位、店内的环境、年老的食客都有种怀旧的感觉,无论老板同d姨姨都好亲切。食物既价钱更加亲切,一碟双并烧味饭都系$2x、一枝细燕京就$6。味道方面,烧煵仔味道中上,皮脆肉嫩,近睇可以见到一件煵仔分左6层,肉和脂肪分布明显,口感一流,唯一挑剔既系肉汁唔算丰富,咬落去果时,无肉味溢出黎既感觉。又烧则令我有点失望,非常普通之余,甚至有过硬既感觉,同煵仔比反差好大。我地同时叫左枝燕京,一枝少少既燕京啤酒送饭,顿时令成个感觉麻甩左~haha~~这就是男人的浪漫?!整体黎讲,呢个价钱下食到咁既野,真系有惊喜!
很久以前在杂志上看到介绍,今日终于同男朋友去试下。

整体黎讲,呢个价钱下食到咁既野,真系有惊喜!

2013-03-16