2023-08-02 270 浏览
已经有一段时间无起香港食烧肉,今次就黎到旺角约埋朋友试下呢间日式烧肉☺️有4款唔同套餐可以拣,都系120分钟任烧任食🤩由豚肉至顶级澳洲和牛套餐都有🤤 饮品汽水任饮添🫢今次就拣左个中间价钱既套餐试下😋🐮极上牛小排海鲜放题 $398有唔同部位既牛肉🥩可以拣,有牛舌,牛小排,牛板腱,一口牛等等😆我自己最钟意就系一口牛,一啖一粒,牛味丰富,又有肉汁,烧既时候简单加盐同黑椒已经好好味🤤🤤除左牛,仲可以拣其他小食同海鲜,今次有试到青口,带子,章鱼烧🧆,炸鸡软骨等等😜我自己个人都几钟意个章鱼烧,热辣辣够脆口,正😆最后店员仲会送上每人一盒Movenpick雪糕🍦,可以拣云呢拿,朱古力,士多啤梨😁我就拣云呢拿为饱饱既一餐作结😉😉

🐮极上牛小排海鲜放题 $398