餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

2020-10-14 169 浏览
限验令放宽后, 好耐都无约朋友出嚟食饭。 无想到系旺角闹市中, 都揾到一间唔限时既西餐。 我地三个人, 叫左两个set lunch 加一个黑毛猪扒,已经好饱。 必order 首选👍🏻- 南瓜汤浓浓的南瓜香, 而不太带过火的creamy . 只是太少😆鲜甜生蚝🦪两款都是来自法国, 同样鲜甜十足, 一定记得留番d汁,太野味啦。不得不爱😋估你唔到-温泉蛋意大利饭我地三个, 觉得个蛋做得最出色。😛令个饭感觉无甘creamy 🥰榄油意粉 - 虽然系set lunch , 都比4只虾,仲要我地三个慢慢食, 食到底都唔系好油腻。 👍🏻甜品甘宝 - 尼个有少少失望, 味道同外观都唔算特别吸引。

必order 首选👍🏻- 南瓜汤
浓浓的南瓜香, 而不太带过火的creamy . 只是太少😆
南瓜汤

鲜甜生蚝🦪
生蚝

估你唔到-温泉蛋意大利饭
烟肉蘑菇温泉蛋意大利饭

烧海鲜榄油白酒蒜片意大利粉

甜品甘宝 - 尼个有少少失望, 味道同外观都唔算特别吸引。

意大利芝士饼及咖啡甘宝
栗子饲黑毛猪火腿(40g)
南瓜汤
生蚝
烟肉蘑菇温泉蛋意大利饭
烧海鲜榄油白酒蒜片意大利粉
栗子饲黑毛猪火腿(40g)
  • 黑毛猪