餐厅: U IZAKAYA
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
铜锣湾美食一向都多,要食得chill就要花心思揾揾,因为闹市餐厅难免人多,今次朋友介绍咗间餐厅俾我。我同朋友点咗以下食品:生蚝🦪西班牙🇪🇸海水味浓,但丝毫不会遮盖蚝既鲜味加拿大🇨🇦相对比较creamy,肉质厚实三文鱼子海胆手卷满满既三文鱼籽既咸鲜味加上海胆既甜味,口感丰富,紫菜上台一段时间仍然脆口火炙带子海胆手卷带子既甜,配海胆既甜,入口咬紧既时候有带子既汁伴随,此款较清甜前菜配缇鱼酱缇鱼酱用左沙甸鱼、蒜头打成、配埋青瓜甘旬条食又好夹㖞👍🏻马赛鱼汤汤煮得不错,应该系加咗龙虾, 所以够鲜味浓郁柠檬香草烤春鸡配意粉烤出嚟既春鸡肉质嫩滑,配上有味道既意粉,每一啖都咸淡得宜,仲有蔬菜,比较色彩丰富同埋感觉上较健康。 烤猪肋骨酱汁味道刚好,不会太酸或甜,最主要系本身煮得足够淋,唔需要大力切或者用手拎住食,轻轻用刀叉一拉就叉好放入口品尝。

生蚝🦪
西班牙🇪🇸海水味浓,但丝毫不会遮盖蚝既鲜味
加拿大🇨🇦相对比较creamy,肉质厚实

三文鱼子海胆手卷

火炙带子海胆手卷

前菜配缇鱼酱
缇鱼酱用左沙甸鱼、蒜头打成、配埋青瓜甘旬条食又好夹㖞👍🏻

马赛鱼汤
汤煮得不错,应该系加咗龙虾, 所以够鲜味浓郁

柠檬香草烤春鸡配意粉

烤猪肋骨