2018-02-06 524 浏览
今晚同老婆去西九龙中心买野,见好耐无食Pizza Hut咪顺便就入去食晚餐啦,原来而家二人套餐都要成二佰几三佰蚊。但我入黎嘅时候明明见到有个人话晚餐好抵食嘅,于是我就问侍应系咪有晚餐架,佢先慢慢再攞比我,原来佢地收起啲平价晚餐牌,焗人叫贵价餐,认真唔要得呀。呢个就系「被收起」嘅晚餐menu啦,有1个意粉、1个汤或沙律同1杯饮品最平$70个餐,都真系几抵食嘅。汤有两个选择,意大利菜汤及蘑菇忌廉鸡汤。我拣左呢个日式咖哩脆鸡拼鸡棒饭,咖哩唔太辣,鸡棒味道唔错。黎食pizza hut就紧系要叫番个pizza先似样嘛,老婆就拣左呢个超级至尊迷你必胜批,份量不多,切开得4件,女士就刚刚好,男士就应该唔够饱了。饮品除左奶茶、柠茶果啲,都仲有几款特饮系唔驶加钱嘅,我地拣左红莓梦幻同柚子热情。特别一提,如果拣汽水的话,仲可以免费添饮一杯架。最后埋单前见到另一台客又系问佢地攞晚餐menu佢地先攞出黎,其实驶唔驶做到咁呀

呢个就系「被收起」嘅晚餐menu啦,
有1个意粉、1个汤或沙律同1杯饮品最平$70个餐,
都真系几抵食嘅。

汤有两个选择,意大利菜汤及蘑菇忌廉鸡汤。

日式咖哩脆鸡拼鸡棒饭

我拣左呢个日式咖哩脆鸡拼鸡棒饭,咖哩唔太辣,鸡棒味道唔错。

超级至尊迷你必胜批

黎食pizza hut就紧系要叫番个pizza先似样嘛,
老婆就拣左呢个超级至尊迷你必胜批,份量不多,切开得4件,
女士就刚刚好,男士就应该唔够饱了。

饮品除左奶茶、柠茶果啲,都仲有几款特饮系唔驶加钱嘅,

日式咖哩脆鸡拼鸡棒饭
超级至尊迷你必胜批