究极堂价钱💲: $218/ $138/ $78/ $48/ $68好味程度😋: 4/5服务🍴: 4.5/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 4/5-被佢哋的鱼生饭吸引来了,估唔到几有惊喜。而我地有带蛋糕去都唔洗切饼费。店员态度非常热情,我同朋友都话佢地好搞笑,服务好好👍🏻 餐牌上选择都几多,同传统日本餐厅唔同,有d菜式新式d或者fusion d。-✅✅究极丼。刺身款式多之余,每样大部分都系2件的,2个人食都唔怕要争🤪 油甘鱼、三文鱼、帆立贝都厚切。赤海虾大只又新鲜,鲜甜,肉质小小黏又弹牙,好食!仲有好多三文鱼籽、海胆、吞拿鱼蓉。三文鱼籽唔腥,海胆望都知新鲜,色泽够橙🤩吞拿鱼蓉又好好捞饭。再加小小紫菜脆脆口感会多d。-✅✅究极炎之丼。呢个都好丰富,全部鱼生都系火炙过的,啱晒唔中意生野的人!同埋烧过阵香味同鱼油味都出好多!所有刺生同上面一样厚,系少左d款。三文鱼、油甘鱼、赤虾、帆立贝、左口鱼群边都系一向的味道😋特别系有pat豆腐蟹黄酱,少少类似沙律酱咁,但用豆腐做无咁肥🤣不过食落去一开始唔系好知咩来。-✅✅明太子玉子烧。呢个玉子烧好食在比平时的来得要嫩。蛋皮入面仲系保持到充
究极堂
好味程度😋: 4/5
服务🍴: 4.5/5
环境🗾: 3.7/5
性价比🥢: 4/5
回头率😚: 4/5

✅✅明太子玉子烧。呢个玉子烧好食在比平时的来得要嫩。蛋皮入面仲系保持到充满蛋汁的流心玉子烧,好湿润🤭明太子酱加蛋入面的芝士,好邪恶又好食🤤仲有好多蟹子!

✅4重芝士炸虾卷。入面系正常的虾卷。好食在面头有满满的芝士,同埋火炙过😌个卷入面都有包埋芝士架。

🆗京葱地鸡芝士忌廉汁。炸鸡有4大旧,入面都嫩既,肉质滑的。可惜系炸粉有d厚,有d分离,同埋个皮淋埋汁就变得好腍。味道上因为有洋葱、椒等配菜,所以个啲青椒的味仲大过芝士😩 我唔钟意🫑。

d鱼生饭性价比系几高,就算要$218个个有成10款鱼生都好值得。其他小食反而正常d,饭一定要叫!